1
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave koreografija General overview Total ilustracija illustration during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PROKOMENTARISAO ATMOSFERU U ARENI: U tri reči opisao je navijače crno-belih (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.24 u 23:39

On je nastupao za crno-bele u sezoni 2021/2022.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Makabija u neverovatnom meču 21. kola Evrolige rezultatom 88:79.

Crno-beli su u jednom mometu gubili čak 24 razlike, ali su na kraju nošeni pesmom navijača uspeli da dođu do preokreta i slave u ovom meču. 

Nakon meča oglasio se i nekadašnji igrač Partizana Dalas Mur, koji je kratko prokomentarisao atmosferu sa pomenutog meča.

„Najbolji navijači na svetu“ – napisao je Mur.

On je nastupao za crno-bele u sezoni 2021/2022.

 

10
5
1 Komentara
  1. Evo piše evropska štampa da je KK Partizan ponos Beograda,Srbije i Evrope zbog igre,navijaca i bivših igrača.Ne znam kako će na to reagovati sveznajuci komšija i da li da očekujemo saopštenje s obzirom da on izjednačava značaj dva kluba.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter