0
Kladionica

FOTO: Brazilbet

BRAZILbet.rs: UZMI DUPLO OVOG VIKENDA! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.24 u 09:41

100% freebet bonusa na sledeći depozit na BRAZILbet.rs!

Počinje Afrički kup nacija u fudbalu, kao i teniski Australija Open, traju Evropska prvenstva u rukometu i veterpolu, vraća se Premijer liga i drugi najkvalitetniji fudbal…

Ovog vikenda nas očekuje mnogo sportskih uzbuđenja pa je Brazil Bet rešio da vas časti sa 100% bonus depozita na prvu sledeću uplatu, do 10.000 rsd!

Promocija UZMI DUPLO važi za sve igrače koji imaju registrovan nalog na sajtu BRAZILbet.rs, dok sve nove igrače očekuje već čuveni CopaBonus koji takođe podrazumeva 100% freebet-a od prvog depozita (uz nešto drugačije uslove).

Inače, sportska kladionica Brazil Bet od nedavno ima i novi, modernizovan, internet sajt za online klađenje, kao i aplikaciju za Android uređaje koju možete preuzeti OVDE.   

FOTO: Brazilbet

Pored promocije UZMI DUPLO koja je aktuelna ovog vikenda, na BRAZILbet.rs očekuju vas i sjajne akcije za sve poznate online igre na sreću. Već od 15. januara počinje fantastični ZIMSKI TRIATLON – slot turnir iz tri faze, a tu su i atraktivni džekpotovi svakog dana! Rulet uživo i druge kazino igre, kao i vrhunska ponuda virtuelnih i igara brojevima (lucky balls) takođe su dostupni na novoj platformi i android aplikaciji BRAZILbet.rs!

 

NOVA STRANA IGRE KOJA NE PRESTAJE – VAŠ BRAZIL BET!

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter