0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

TRENER MAKABIJA PRED PARTIZAN: „Biće specijalno, moji igrači vole da igraju protiv njih!“

Objavljeno: 11.01.24 u 14:37

Kataš najavljuje pravi spektakl.

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Makabija iz Tel Aviva u okviru 20. kola Evrolige u Beogradskoj  areni u petak od 20.30 časova. 

Trener Makabija Oded Kataš bio je veoma zadovoljan posle meča i pobede nad ekipom Virtusa.

– Sviđa mi se kako smo igrali. Držali smo se plana napadački, a defanzivno smo bili odlični u drugom poluvremenu. Vrlo važna pobeda za nas. Ne samo to, drago mi je kako smo reagovali na težak poraz prošle nedelje. Sada je momenat da dokažemo da smo naučili nešto. Imamo sledeću utakmicu protiv Partizana i treba da se potrudimo da sa istom energijom uđemo u taj duel, a ne kao u drugu utakmicu prošle nedelje. Takođe, odlična utakmica za Džona di Bartolomea.

Sledeći protivnik Makabija je Partizan u Beogradskoj areni (petak, 20.30 sati).

– Jedna od najboljih atmosfera u kojima možeš da igraš je protiv Partizana. Sviđa mi se to. Ne samo atmosfera, nego su sjajna ekipa. Nedostaje nam igra pred punom dvorana. Nadamo se da ćemo se kad-tad vratiti u naš dom. Treba da budemo spremni, budemo agresivni. Znajući moje igrače, vole da igraju tamo i protiv Partizana, biće specijalno – rekao je Kataš, a preneo basketballsphere.com.le su nam stvari koje donosi na utakmici – energija, defanziva… ubacuje velike šuteve – rekao je Oded Kataš.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter