1
Evroliga
KK Crvena zvezda

Luka Mitrovic Dejan Davidovac Branko Lazic Regular season round 15 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda (Red Star) and Real Madrid in Belgrade, Serbia on Dec. 19, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CRVENA ZVEZDA IGRA DANAS U ELITI: Za prekid užasnog niza sa Manekenima!

Objavljeno: 11.01.24 u 09:06

Zanimljivi dueli u eliti.

Crvena zvezda je na svojoj koži osetila koliko je košarka okrutan sport, jer se nakon jednog meča ceo momentum preokrenuo.

Crveno-beli su imali dva velika skalpa, i praktično došli na pobedu u direktne borbe za plej-in, ali je kiks protiv najlošije plasirane ekipe takmičenja sve promenio.

Poraz od Asvela je anulirao veliki trijumf u Istanbulu ili večitom derbiju, a sada se ide na noge bivšoj redovnoj mušteriji, Milanu, ali karte su se sada malo okrenule.

Naime, crveno-beli za pobedu nad Manekenima ne znaju već šest vezanih utakmica, tačnije gotovo četiri pune godine.

Ipak, nakon partije života Maodo Loa u Beogradu, ne bi bilo loše da se fortuna ovaj put okrene, i da šut posluži Zvezdu na severu Italije.

Ipak, tim Ejtore Mesine nevezano od forme zadnjih godina muči Zvezdu, pa iako su ekipe ujednačene na tabeli, pobeda rovitoj Zvezdi u Milanu je daleko od imperativa, a toliko bi prijala.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter