2
Domaći fudbal

Kristijan Belic celebrates after winning the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on December 20, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NE MOŽE DA SE ODBRANI OD BOGATIH PONUDA: Belić na izlaznim vratima Humske?

Objavljeno: 10.01.24 u 15:44

Partizan i Čukarički podeliće po 2.000.000 evra od obeštećenja ukoliko se dođe do transfera

Fudbaler Partizana, Kristijan Belić, nalazi se na meti holandskog kluba AZ Alkmar, koji je spreman ponuditi iznos od 4.000.000 evra za usluge talentovanog vezista.

Ova ponuda bi deo obeštećenja prosledila Partizanu, dok bi drugi deo pripao Čukaričkom.

Ukoliko transfer bude realizovan, Partizan i Čukarički podeliće po 2.000.000 evra od obeštećenja, potvrđujući time dogovor postignut pre godinu i po dana prilikom transfera Belića sa Čukaričkog na Banovo brdo. Tadašnji transfer bio je bez obeštećenja, ali uz procente od eventualne buduće prodaje.

Kristijan Belić je stekao pažnju AZ Alkmara svojim izuzetnim nastupima u Partizanu, gde je postao ključni igrač, pružajući značajan doprinos u domaćem prvenstvu. Za crno-bele je odigrao 23 utakmice od početka sezone, postigao dva gola i zabeležio šest asistencija, ističući se kao pokretačka snaga tima.

Iako se ne isključuje mogućnost da Partizan odloži prodaju Belića, posebno ako proda Mihajla Ilića, AZ Alkmarova ponuda predstavlja ozbiljan iznos, a pitanje je da li će klub i sam fudbaler ostati imuni na ovu primamljivu ponudu. Klub će verovatno razmotriti sve opcije pre donošenja odluke o budućnosti Kristijana Belića u timu.

3
2
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter