0
Fudbal

FOTO: Twitter/Real Madrid C.F.

GOLEADA U RIJADU: Real nakon produžetaka slavio nad Atletikom! (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.24 u 23:20

Madriđani prošli u finale.

Fudbaleri Real Madrida odmerili su snage protiv gradskog rivala Atletika u okviru polufinala Superkupa  Španija u Rijadu. Izabranici Karla Anćelotija su slavili rezultatom 5:3 i priredili pravi spektakl u prestonici Saudijske Arabije. Utakmica je bila po meri svakog navijača, sa visokim tempom, onako kako znaju ove dve ekipe da igraju, žestoko.

Posle samo šest minuta igre ‘Jorganžije‘ su povele golom Marija Ermosa. Međutim Real je uspeo da dođe do preokreta, kada je prvo u 20. minutu pogodio Antonio Ridiger posle kornera sa desne strane, a onda posle devet minuta i Mendi. Nisu se nominalni gosti predavali pa je u 37. minutu Grizman pogodio kada je šutirao sa ivice kaznenog prostora. 

U drugom delu oba tima igrala su sa velikim oprezom i nisu hteli da ništa prepuštaju slučaju. Sve do 78. minuta kada je posle jedne nespretne reakcije Arizabalage, lopta pogodila Ridigera i završila u mreži. Ali, uspeo je Dani Karvahal da u 84. minutu postigne pogodak i odvede meč u produžetke.

Potom smo videli potpuno nezanimljivu igru, gde su se čekale greške i pad koncentracije protivnika. Posustao je Atletiko i u 116. minutu usledilo je razočarenje za navijače ekipe Dijega Simeonea.  Došla je lopta do Karvahala, koji je u prijemu lopte izbacio jednog igrača Atletika, potom uputio centaršut, a u kaznenom prostoru je Hoselu zakačio loptu glavom, koja je potom pogodila Stefana Savića u nogu i završila u mreži.

Tačku na susret stavio je Brahim Dijaz u 121. minutu kada je na asistenciju Hoselua pogodio i srušio sve nade Atletiku.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter