0
Fudbal

from left Filip Mladenovic, Nemanja Gudelj, Srdjan Babic, Nemanja Radonjic, Filip Kostic, Filip Djuricic and Marko Grujic react after the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Cameroon and Serbia. Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs

VELIKI MALER ZA SRBIJU: Bez jednog od kapitalaca na EP! (FOTO)

Objavljeno: 09.01.24 u 13:40

Ova sezona je za Gudelja gotova

Poraz od Atletika iz Bilbaa zaboleo je sve u Sevilji, ali ni izbliza toliko koliko detalj iz 41. utakmice kada je Nemanja Gudelj morao van terena zbog povrede.

Sevilja je danas objavila da je na dva odvojena testa ustanovljeno da je srpski reprezentativac pokidao meniscus levog kolena i da će u narednim danima biti podvrgnut operaciji.


Klub nije objavio ništa oko trajanja oporavka, ali lokalni mediji jednoglasno izveštavaju da je sezona definitivno završena za Gudelja. Ako je to i tako, onda bi to značilo i da on neće putovati sa Srbijom na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

A još jednom, mediji nemaju dilemu: po onome što su čuli čak i u najboljoj varijanti i idealnom oporavku ova sezona je za Gudelja – gotova.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter