1
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Fenerbahce Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Ulker Sports And Event Hall on January 09, 2024 in Istanbul, Turkey. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANOVA KATASTROFA U ISTANBULU: Košarkaši Fenerbahčea pregazili „Parni valjak“ (FOTO)

Objavljeno: 09.01.24 u 20:25

Debakl crno-belih u Istanbulu.

Košarkaši Partizana poraženi su u prvoj utakmici duplog kola Evrolige od ekipe Fenerbahčea rezultatom 91:76.

Gosti iz Beograda fenomenalno su otvorili utakmicu, na krilima dua Panter – Kaboklo. Brazilski centar pogodio je tri trojke, a Partizan je nakon nešto više od šest minuta igre imao devet poena prednosti, pa je Jasikevičijus bio prinuđen da traži tajm-aut. Ni to nije pomoglo domaćinu, jer je prva deonica završila prednošću ‘crno-belih’ – 19:31, a čak 12 poena postigao je Panter.

Uspeo je Fenerbahče koliko-toliko da se konsoliduje u drugoj deonici na krilima raspucanog Dorsija, ali je Partizan uspevao da ostane u prednosti. Ipak, treba uzeti u obzir da je Partizan u jednom momentu druge deonice vodio +17, a da se na poluvreme otišlo prednošću Partizana – 43:48.
 

 

Fenerbahče je do poluvremena, na krilima Dorsija, uspeo da se približi na četiri poena minusa. U trećoj četvrti turski tim je poveo sa četiri poena, a onda utakmicu rešio početkom poslednje četvrtine.

Domaćin je napravio seriju 14:0, ukupno 24:2 i prelomio utakmicu. Partizan je više od osam minuta bio bez poena.

Već u petak Partizan dočekuje Makabi, sada već sa imperativom pobede. Fenerbahče će ugostiti Bajern.

1
1
1 Komentara
  1. E ovo je ono kad si ostrasceni navijac jednog kluba pa sve vesti o porazu Partizana drzite u top vestima i nazivate je katastrofom a bruku Zvezde ste sklonili cim ste je i objavili a kamo li da ste je nazvali kako ste i trebali. Pravi ste rezimski medij koji se krije iza Junajted grupe.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter