0
Evroliga

head coach Sarunas Jasikevicius Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JASIKEVIČIJUS PREZADOVOLJAN NAKON MEČA SA PARTIZANOM: „Moraću da odem u crkvu da se pomolim za to“

Objavljeno: 09.01.24 u 22:16

„Poslednje tri četvrtine smo tako sjajan ofanzivni tim Partizan sveli na 17, 16 i 12 poena.“

Košarkaši Partizana poraženi su u prvoj utakmici duplog kola Evrolige od ekipe Fenerbahčea rezultatom 91:76, a trener turskog tima Šarunas Jasikevičijus bio je prezadovoljan igrom svog tima, posebno u u tri od četiri četvrtine.

„Jasno je da naš pristup u prvoj četvrtini nije bio dobar, primili smo 31 poen na domaćem terenu, morali smo da budemo čvršći i upravo to smo i uradili u nastavku. Momci su bili čvršći, počeli smo više fizički da igramo, a kao i uvek u košarci mnogo pomaže kada pogađate šuteve, onda se i publika uključila. Poslednje tri četvrtine smo tako sjajan ofanzivni tim Partizan sveli na 17, 16 i 12 poena, što znači da je posao bio obavljen odlično.“

Novinare je zanimalo kada će Fenerbahče igrati čvrstu utakmicu, bez oscilacija.

„Moraću da odem u crkvu da se pomolim za to. Jasno je da imamo dva različita Fenerbahčea. Jedan je veoma disciplinovan i fizički, drugi je onaj koji to ne može da uradi tokom čitave utakmice. Ako želimo da ostvarimo nešto ove godine, moraćemo da budemo sjajni čitavo vreme. Momci su vredni, uče sisteme, treniramo, ali za sve je potrebno vreme. Imamo mnogo teških utakmica u sezoni, ali moramo da budemo zadovoljni i ponavljam, 17, 16 i 12 primljenih poena u poslednje tri četvrtine je fenomenalan posao od strane momaka“ – zaključio je Jasikevičijus.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter