0
Evroliga

FOTO: Starsport

CEO SVET SE DIVI CRVENOJ ZVEZDI: Šampion Srbije ponosno objavio komentare svetskih medija na meč iz Arene! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.24 u 11:05

Zapalili su društvene mreže navijači crveno-belih.

Crvena zvezda je trijumfalno ušla u novu godinu, jer su u Evroligi pali evropski šampioni i velikani Fenerbahče i Partizan.

Ipak, više od samih rezultata, sve je zasneo spektakl navijača crveno-belih, koji su pružili atmosferu koja će se godina prepričavati.

Na navijanje Delija nisu ostali imuni ni najveći svetski mediji, pa su tako ESPN, Bleacherreport, Overtime, španski Hihantes ostavili komentare, koje je klub sa Malog Kalemegdana podelio.

Takođe šampion Srbije je obelodanio da je video došao do gotovo 50.000.000 ljudi, i da je gotovo trećinu medija šera zauzimala upravo utakmica iz Arene.

 

Naime, tu je još i veliki broj košarkaša i poznatih sportista, influensera i slično, što je još jednom potvrdilo da su navijači srpskih velikana ubedljivo najbolji vrlo verovatno kada je ovaj sport u pitanju i na celom svetu.

Kakva je svetska reakcija bila na spektakl prošlog leta između Partizana i Fuelnabrade, možete pogledati OVDE.

 

53
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter