2
Domaći fudbal

Janko Jevremovic (L) and Ljubisa Pecelj during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Partizan (JNA) on May 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZA PARTIZANOVE BISERE NEMA MESTA U STARTNIH 11: Crno-beli klinci idu na pozajmice!

Objavljeno: 08.01.24 u 14:52

Pozajmice kao najbolje rešenje za obe strane

Fudbalski klub Partizan planira pojačanja u narednom prelaznom roku, ali se čini da će neki od mladih talenata biti poslati na pozajmice kako bi stekli potrebno iskustvo i minutažu. Dva igrača koji su trenutno u fokusu za pozajmicu su centalni vezista Mihajlo Petković i krilni napadač Janko Jevremović.

Mihajlo Petković, centalni vezista, već je bio planiran za pozajmicu prošlog leta, ali posao sa Napretkom nije realizovan. Sada se ponovo razmatra opcija pozajmice, a Petkovićeva imena povezana su i sa Čukaričkim. Međutim, situacija nije jednostavna jer Čukarički već ima bogat roster mladih fudbalera na sredini terena, a klubovi su oprezni kada je reč o pozajmicama bez jasnih obećanja ili sporazuma.

Drugi igrač koji se razmatra za pozajmicu je krilni napadač Janko Jevremović. Prošlog leta je bio planiran za minutažu u prvom timu, ali je povreda kolena sprečila ostvarivanje tog plana. Sada, sa pojačanjima kao što su Aldo Kalulu i Ksander Severina, konkurencija za Jevremovića u prvom timu je postala izazovnija. Ideja o pozajmici tinja, jer mladom igraču u ovom životnom dobu potreban je kontinuitet, a pitanje je da li će ga dobiti u trenutnoj konkurenciji.

Uprava Partizana razmatra ove opcije kako bi obezbedila najbolje uslove za razvoj mladih talenata i istovremeno ojačala tim za buduće izazove.

NIKOLIĆ GOVORIO O SUKOBU SA SAVOM MILOŠEVIĆEM: ‘Možda je i on mogao drugačije – Upalio sam se!’

 

0
6
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter