1
Evroliga

ŽOC RAZOČARAN: ‘Najgore prvo poluvreme Partizana u Evroligi ove sezone!’

Objavljeno: 04.01.24 u 22:29

‘Gilespi je profitirao od igrača Zvezde koji igraju na spoljnim pozicijama.’

Košarkaši Crvene zvezde dobili su prvi ovosezonski derbi protiv Partizana rezultatom 88:72 u okviru 19. kola Evrolige. Trener ‘crno-belih’ Željko Obradović nakon meča nije bio baš rečit, ali je istakao da su verovatno navijači protivničkog tima uticali da tako igraju i da je ovo najgore prvo poluvreme u Evroligi.

-Najgore prvo poluvreme u Evroligi ove sezone. Gilespi je profitirao od igrača Zvezde koji igraju na spoljnim pozicijama, zahvljajujući njima je igrao dobro. Na mene nema uticaj atmosfera u Areni, vole svoj klub, to je za poštovanje. Da li su uticali na moje igrači, to verovatno – naveo je.

Potom je rekao gde su grešili njegovi izabranici.

Ako ekipa kao što je Partizan koja igra Evroliga u prvom poluvremenu ima devet izgubljenih loptu, a dve asistancije, onda je jasno i onom ko bar malo prati košarku o čemu se radi – poručio je Obradović.

 

1
4
1 Komentara
  1. majstore, daj mi novac i ima da napravim medjugalakticke sampione, fora je biti prvi sa solidnim prosekom…tu se pokazi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter