1
Evroliga

Partizan - Crvena Zvezda, ABA Liga, ABA Liga, Belgrade, Serbia, on Oct. 30, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DOMAĆI TEREN JE GLAVNI FAKTOR VEČITOG DERBIJA: Zvezda je favorit, kažu kladionice!

Objavljeno: 03.01.24 u 10:34

Domaći teren je velika prednost za Zvezdu.

Večiti derbi na programu je u četvrtak od 20 časova, a ovo je četvrti meč u Evroligi koji najljući rivali u takmičenju igraju jedan protiv drugog.

Što se tiče favorita, fakt je da u ovom momentu Partizan ima kompletniji i kvalitetniji roster, ali Crvena zvezda očigledno može da pobedi svakoga u eliti.

 

Ipak, presudna je prednost domaćeg terena, a crveno-beli igraju pred svojim navijačima, a hala će bez ikakve sumnje biti izuzetno puna.

Samim tim, kladionice daju blagu prednost Zvezdi, gde se na njihove šanse gleda kvotom 1.70, dok je Partizan u podređenom položaju sa oko 2.30.

Bilo kako bilo, ovaj meč može biti prekretnica sezone za obe ekipe, a ko god da pobedi, napraviće veliki korak u daljoj borbi za plasman.

Standings provided by Sofascore

  

5
5
1 Komentara
  1. To se nadaju u Cergi, ali Partizan ce da ih zgazi. Bice najmanje 10 razlike za sampione. Zvezda je favorit samo u Andjusovoj glavi, nigde vise.Dosta je bitno hoce li igrati LeDej i Mitrovic. Partizan ima zadatak da zaustavi Hangu, Golombaja i Geruitisa,ostalo je p.mahovina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter