0
Fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE SE IZJASNILE: Evo koja je za navijače Zvezde utakmica 2023. godine!

Objavljeno: 03.01.24 u 15:10

Meč sa italijanskim gigantom će im ostati u sećanju.

Prošla godina za Crvenu zvezdu bila je veoma radosna i puna uspeha. Sezonu 2022/23 su okončali šestom titulu za redom i treću duplu krunu u nizu, a obezbedili su i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Dolaskom Baraka Bahara dosta se očekivalo, pošto je sam početak njegovog mandata bio i više nego silovit. 

Nakon uspešno završenih priprema u Rusiji, usledio je tada najteži ispit, a to je utakmica protiv Fiorentina kao generalna proba pre start domaćeg šampionata. Ekspedicija iz Ljutice Bogdana je i više nego razbila italijanski tim rezultatom 5:0, a najvatrenije pristalice ‘crveno-belih’ su bili sa nadom da će ovo biti sezona iz snova. 

Međutim, nije ispalo kako su se nadali, jesenji deo su završili iza Partizana, a od večitog rivala poraženi su u derbiju 2:1 i nisu uspeli da prezime u Evropi. Bahar je smenjen, a Milojević ponovo došao, ali su Delije ipak zapamtile taj početak izraelskog stručnjaka na klupi Zvezde i za utakmicu 2023. godine izabrali meč protiv Fiorentine.

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter