0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v LDLC Asvel Villeurbanne at Stark Arena on January 02, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POCEKO IMAO LEPE REČI ZA ŽELJKA: ‘Najbolji trener u istoriji košarke!’

Objavljeno: 02.01.24 u 23:50

‘Nismo se predavali, do kraja smo se borili.’

Košarkaši Asvela poraženi od Partizana u okviru 18. kola Evrolige rezultatom 90:77 u grotlu ‘Štark arene’. I pored loše igre tokom čitavog meča, francuski tim je u poslednjoj deonici odigrao na jako dobro nivou i sprečio veći debakl. Trener Liona, Đanmarko Poceko je govorio o utiscima posle utakmica, ali je imao lepe reči za Željka Obradovića.

– Pre svega želim da čestitam Partizanu i Željku Obradoviću, igrali su sjajnu utakmicu. Željko je neverovatan trener, ali je još bolji kao osoba, želim da mu kažem hvala, zbog onoga što mi je rekao pre meča. Volim ga, on je neverovatna ostoba, najbolji u istoriji košarke ubedljivo, ne u Evropi, već u svetu. Nismo se predavali, do kraja smo se borili, dali smo 32 poena u poslednjoj deonici, igrali smo bolje u odbrani, ali smo promašili nešto, moj klub zna, moramo da nastavimo da se borimo i da pokušamo da dobijemo – poručio je Italijan.

Dotakao se i glasina da mu se sprema otkaz.

– Ne pričam još francuski, ne razumem, čak i da sam pročitao. Ja sam u kontaktu sa svojim klubom, pričali smo šta treba da uradimo, nije mnogo prošlo, ali oni znaju šta mislim, ja se kao trener nikada ne žalim, moram da radim svoj posao. Mora igračima da se kaže nešto o našoj strategiji, ali to je pitanje za njih, ali to je naš posao i naš život, može da se desi nešto, ali ja nastavljam da radim naporno, čak i danas sa svojim timom, ali nisam ja prava osoba da odgovorim na to pitanje – jasan je Poceko.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter