0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 26: head coach Vladan Milojevic of Crvena Zvezda reacts after the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Bayern Muenchen at Rajko Mitic Stadium on November 26, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PRIŽELJKUJE SE REPRIZA 2017. GODINE: Hoće li Milojević uspeti da ispravi epsku grešku Crvene zvezde?

Objavljeno: 31.12.23 u 10:00

Vladan Milojević je sadašnjost i budućnost Crvene zvezde.

Iskusni izraelski stručnjak Barak Bahar otišao je sa Marakane kao najveći gubitnik, a na njegovo mesto postavljan je Vladan Milojević. Izraelac je sa ekipom Crvene zvezde izgubio sve važne utakmice u jesenjem delu sezone, kako one u Ligi šampiona, tako one i u domaćem prvenstvu, a ono što najviše boli svakog Deliju jeste drugo mesto na tabeli Super lige, kao i direktan poraz od Partizana

BAHAR I NJEGOVI DRONOVI

Jednako bolna tema jeste Baharovo ponašanje prema fudbalerima Crvene zvezde, sa kojima je komunikaciju sve na minimum, nije prisustvovao treninzima, već je sve prepustio svojim pomoćnicima, a on je treninge pratio putem dronova. 

Izraelac je imao potpuno odrešene ruke i gomilu novca, što nijedan trener pre njega nije imao. Međutim, i pored svih tih beneficija nije napravio ništa, a izgubio je mnogo, zapravo oni najvažnije – SVLAČIONICU

FOTO: Starsport

 

ZVEZDA JE NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE!

Milojević je na promociji svog drugog mandata istakao važnost svlačionice, kao i o stvaranju hemije između stranih i domaćih igrača kako bi se postigli što bolji rezultati. Pored toga je uporedio i sadašnju zvezdu u odnosu na onu koju je vodio u prethodnom mandatu.

„Ja sam ponosan za sve ovo što smo napravili u prethodnom mandatu. Zvezda je nešto sasvim drugačije, ja je drugačije doživljavam. Na poslednjoj konferenciji sam rekao da kada god je neki trenutak da uvek imaju jednog čoveka kojeg mogu da okrenu i da nikada neću reći ne. Šta će dalje da bude… I zbog toga sam ponosan, ja obećanja nikada u životu nisam davao, ali mogu da kažem da ću dati sve od sebe, da ću predstavljati klub kako dolikuje klubu i veličini kao što je Crvena zvezda“ – poručio je Miloje.

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

 

SPREMA SE MILOJEVIĆEVA ČISTKA 

Opštepoznato je da Milojević ne toleriše igrače čija fizička sprema nije na nivou iznad Superlige, pa se trenutno u „košu“ ugroženih nalaze Gelor Kanga, Žan-Filip Kraso, Šerif Ndijaje. 

Ostaje da vidimo kako će se snaći Aleksandar Katai i Milan Rodić koji su dugi niz godina bili nezamenjivi na Marakani. 

Aleksandar Katai celebrates
Crvena Zvezda v Napredak during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
 
JEDAN KAPITEN JE VRAĆEN, A ŠTA JE SA DRUGIM?

Milojevićev zadatak jeste da odbrani titulu šampiona Srbije i povrati samopuzdanje ekipe koje je itekako poljuljano.

Kao pomoćnici u ovom podvigu pomoći će mu Milošević, Gašić, Milošević, Ofenbaher, Milojević je pozvao i nekadašnjeg kapitena Zvezde, Nikolu Mikića koji je član Grafičara, ali napustiće tim Marka Neđića i otići na ‘Marakanu’.

Fudbal, Jelen super liga, sezona 2011/12.Veciti derbi.Crvena Zvezda VS. Partizan.Nikola Mikic.Belgrade, 26.11.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

 

Tokom promocije novog mandata Miloje je upitan o povratku Milana Borjana na mesto uspeha, a on je imao da poruči samo da je svaki igrač dobrodošao, ali i da je sa svima u kontaktu.

„Ja sam u kontakt sa svim igračima, svi su mi poželeli da ja dođem. Ne treba žaliti za proščli vremenima, treba gledati u budćnost. Prošlost je kočnica, to treba ostaviti i ne treba stalno potencirati. Svaki igrač je dobro došao. Od ponedeljka počinjemo da radimo intenzivnije. Tu je prelazni rok, biće tu dolazaka i dolazaka, o imenima sad… Kada želite nekad nekog nije realno, videćemo“ – naveo je Milojević.

Ostaje da vidimo da li će Milojević ponoviti famoznu 2017. godinu, ponovo ujediniti svlačionicu i napraviti crveno-belu mašineriju koju je Bahar potpuno uništio. 
7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter