0
Evroliga

FOTO: Starsport

VIRTUS NE STAJE: Italijani pobedili Partizan, pa doveli novo pojačanje! (FOTO)

Objavljeno: 29.12.23 u 18:34

Banki je napravio preporod u Bolonji

Virtus iz Bolonje, nakon važne pobede protiv Partizana u Beogradu, odlučio je dodatno ojačati svoje redove angažovanjem iskusnog krila Rihardsa Lomaša iz turskog kluba Merkezefendi. Ovaj potez ima za cilj da unapredi timsku dinamiku i doprinese uspehu Virtusa u Evroligi.

Rihards Lomaš, koji se već dobro poznaje sa trenerom Lukom Bankijem, igra na poziciji krila i već je ostvario značajan doprinos svojoj prethodnoj ekipi, beležeći u proseku 14.7 poena, 2.8 skokova i 2.3 asistencije po meču. Njegove impresivne statistike i iskustvo na međunarodnom nivou učinile su ga privlačnim izborom za Virtus Bolonju.

Pre Merkezefendija, Lomaš je igrao za različite evropske klubove, uključujući Oldenburg, Saragosu, Getingen, ASVEL, Ventspils, Jelgavu i Jurmalu. Njegova višegodišnja karijera i uspešna saradnja sa trenerom Bankijem čine ga obećavajućim pojačanjem za Virtus u nastavku sezone u Evroligi.

Očekuje se da će Lomaš doprineti raznovrsnosti i snazi tima, pružajući dodatnu podršku u konkurenciji najjačih evropskih košarkaških klubova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter