0
Evroliga

Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Nikola Topic (R) shake hands after the Aba League Season 2023-2024 match between Mega and Partizan at Ranko Zeravica Hall on October 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAKO JE TOPIĆ JUNIOR SRUŠIO PARTIZAN NA POČETKU SEZONE: Partija i poeni koji su dokazali da je spreman za Evroligu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.23 u 08:38

Abaligaški parketi do sada svedočili kakav će to igrač biti.

Nikola Topić, vrlo verovatno i najtalentovaniji igrač Evrope u ovom momentu, vratio se nakon svega par meseci sa pozajmice iz Mege, pa će pokušati da spašava evroligašku sezonu Crvene zvezde.

Već je mladi košarkaš imao direktnog uticaja na šampiona Srbije, jer je pobedom nad Partizanom u ABA ligi početkom sezone, gurnuo crveno-bele korak bliže prvom mestu i domaćem terenu tokom celog plej-ofa.

Poeni koji su prelomili Partizan desili su se u poslednjem napadu, kada je Topić probio perimetar, i završio na obruču, poeni su defakto bili autokoš Trifunovića, ali poraz ostaje upisan crno-belima.

 

S druge strane, i Crvena zvezda je bila prilično maltretirana sjajnim drugim poluvremenom mladog igrača, ali ipak Mega nije imala goriva da slomi i drugog Evroligaša, kome sada mora da spašava sezonu u tom takmičenju, zbog neozbiljnosti ljudi koji su procenili da nije spreman za taj level.

Standings provided by Sofascore

 

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter