0
Fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PROMENILA ODLUKU O PRIPREMAMA: ‘Crveno-beli’ putuju na ‘rajsko ostrvo!’

Objavljeno: 22.12.23 u 16:50

Odlučeno je.

Završen je prvi deo sezone, a što se tiče učinka Crvene zvezde nisu opravdana očekivanja, završili su drugi u jesenjem delu, dok su u Ligi šampiona bili poslednji u grupi i nisu obezbedili evropsko proleće. Ceh je platio Barak Bahar, a danas je predstavljen novi trener Vladan Milojević koji se vratio na mesto uspeha. 

Na njemu je zadatak da vrati Zvezdu na pobednički kolosek, a sada sledi zimska pauza i ozbiljne pripreme za nastavak takmičarske godine. Tim iz Ljutice Bogdana je prema prvobitnom planu trebao da ide u Antaliju, ali su one otkazane, pa će prema savetima državno vrha ‘crveno-beli’ ići na Kipar, a baza biće Pafos. 

Ekpsedicija Vladana Milojevića će na pripreme krenuti 15. januara, a pet ili sedam dana ranije Miloje će obaviti prozivku igrača. Takođe, i ostali Superligaši su promenili destinaciju, a sve po preporuci državnog vrha.

ČUKARIČKI ‘PREGAZIO’ LUČANCE: Odlična partija ‘brđana’ za kraj prvog dela sezone!

11
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter