0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

REMI TSC-A I NAPRETKA: Topolčani sve dalje od vicešampionske pozicije!

Objavljeno: 22.12.23 u 18:56

Odličan meč na severu zemlje.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole dočekali su Napredak Kruševac u okviru zaostalog devetog kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 17 časova. Izabranici Žarka Lazetića završili su ovaj deo sezone remijer 1:1 protiv ‘Čarapana’ i sebe udaljili korak unazad od vicešampionskog mesta. 

Poveo je domaćin već u 9. minutu kada je na asistenciju Saše Jovanovića pogodio Uroš Milovanović. I nakon postignutog pogotka, TSC je dominirao u svakom segmentu, ali nije uspeo da da dođe do novog gola, pa se na odmor otišlo rezultatom 1:0 za Topolčane. U drugom delu Lazetić ekserimentisao, ali to nije urodilo plodom pošto su Kruševljani u 61. minutu došli do egala. 

Naime, nakon što je Zličić uputio centaršut sa leve strane u kazneni prostor loptu je glavom dokaćio Stanojlovića koji je asistirao do Jovanovića, a on vrhom kopačke smestio loptu u mrežu. Nakon toga izabranici Vladimira Gaćinovića dobili su na samopuzdanju, igrali dosta bolje, ali je TSC bio bolji protivnik. Međutim, defanziva gostiju uspela je da zaustavi nalete domaćina i izvuče egal. 

Topolčani su sada treći sa 37 bodova, a nakon pauze igraće protiv IMT-a u gostima. Napredak trenutno zauzima poziciju broj 13. i ima 21 bod, u sledećem kolu odmeriće snage sa Spartak Suboticom.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter