0
Evroliga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPREMA SE BOMBA: Partizan na korak od angažovanja plejmejkera!

Objavljeno: 22.12.23 u 21:54

On bi mogao da popuni rupu u rosteru

Košarkaški klub Partizan uskoro bi mogao da ostvari ključno pojačanje u potrazi za plejmejkerom. Američki košarkaš s hrvatskim papirima, Džejlen Smit, koji trenutno nastupa za Virtus iz Bolonje, nalazi se na pragu prelaska u redove šampiona Jadranske lige.

Naturalizovani reprezentativac Hrvatske bio je deo berlinske Albe pre nego što je prešao u Virtus ovog leta. Smit je tokom svoje karijere sticao iskustvo u nemačkoj košarkaškoj ligi, a sada je na korak od prelaska u redove Partizana.

Izvor informacije je nemački novinar Robert Hozel, koji je prvi obelodanio da je ceo posao blizu zaključenja. Tokom aktuelne sezone, Smit je za Virtus odigrao 13 utakmica, a na terenu je prosečno beležio 5,3 poena, 1,5 skokova i jednu asistenciju.

Očekuje se da će dolazak Džejlena Smita značajno ojačati sredinu terena Partizana, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu transfera.

33
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter