0
Evroliga

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade in action against Wade Baldwin IV, #5 of Maccabi Playtika Tel Aviv during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv and Crvena Zvezda at Aleksandar Nikolic Hall (Pionir) on December 21, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MAKABI IMA OZBILJAN PROBLEM: Zvezda tima pod znakom pitanja za duel sa Partizanom!

Objavljeno: 22.12.23 u 23:20

Povredio se na meču sa Crvenom zvezdom

Košarkaš Makabija, Vejd Boldvin, suočava se sa izazovima nakon što je povredio tetivu leve noge tokom nedavnog susreta sa Crvenom zvezdom. Prvim pregledima utvrđeno je da će ovaj iskusni košarkaš morati da pauzira između tri nedelje i dva meseca.

Očekuje se da će Boldvin, jedan od ključnih igrača izraelskog tima, propustiti niz predstojećih utakmica, uključujući i duel protiv Partizana zakazan za 12. januar. Ova povreda predstavlja značajan izazov za ekipu, budući da Boldvin u proseku beleži impresivnih 14.5 poena i 4.5 asistencija po meču.

Tim Makabija će morati da prilagodi svoju igru u odsustvu Boldvina, a nadamo se brzom oporavku i povratku ovog talentovanog igrača na teren. Navijači će sa nestrpljenjem pratiti njegov oporavak, s nadom da će se uskoro ponovno radovati njegovim sjajnim individualnim performansama.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter