0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PODELA BODOVA KRAJ MORAVE: Javor bio bolji protivnik, ali se ‘Traktoristi’ nisu dali!

Objavljeno: 22.12.23 u 17:52

Domaćin bio bliži celog plena.

Na stadionu ‘Kraj Morave’ odmerili su snage fudbaleri Javora iz Ivanjice IMT-a sa Novog Beograda od 16 časova u okviru zaostalog devetog kola Mozzart Bet Superliga Srbije. Meč je završen nerešenim rezultatom 1:1 i ovim su ova dva tima stavila tačku na jesenji deo šampionata. 

Traktoristi’ su imali bolji početak, bili konkretniji i to im se isplatilo u 34. minutu kada je Miloš Luković doveo goste do prednosti. On je uzeo loptu na sredini terena, imao solo prodor, prevario defanzivce Javora i na kraju smestio loptu u mrežu. Do kraja prvog dela nije se desilo ništa uzbudljivo, pa su izabranici Nebojše Jandrića otišli sa golom prednosti na odmor. 

U drugom delu usledila je totalna ofanziva Ivanjčana koji su na sve načine pokušavali da dođu do gola gostiju koji su sve vreme uspeli da odole. Međutim, u 60. minutu su Beograđani posustali kada je Petar Gigić nakon kornera glavom doneo izjednačenje. Posle toga je domaćin imao inicijativu bio bolji protivnik, ali je IMT uspeo da sačuva svoju mrežu i na kraju remizira u Ivanjici. 

Nakon ovog kola Javor zauzima poziciju broj 12 sa 21 bodom i nakon zimske pauze igra protiv Partizana. ‘Traktoristi’ su sada na poziciji iznad današnjeg protivnika sa istim brojem bodova, a u narednom kolu odmeriće snage sa TSC-om. 

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter