0
Fudbal

Mikel Arteta (FOTO: Twitter/ Arsenal)

ARTETA SE NADA POBEDI NA ‘ENFILDU’: ‘To je ono što moramo da pokušamo da uradimo!’

Objavljeno: 22.12.23 u 17:15

Tim iz Londona očekuje važan duel.

U okviru 18. kola engleske Premijer lige očekuje nas pravi spektakl pošto će sutra na ‘Enfildu’ odmeriti snage fudbaleri Liverpula i Arsenala od 18:30. Ovo će biti jako bitan meč pošto je ovo sudar prvog i drugog na tabeli, a Topdžije su na vodećoj poziciji sa 39 bodova, jednim više od ‘Redsa’. 

Arsenal nije ostvario pobedu na ‘Enfildu’ 11 godinu, tačnije od septmebra 2012. godine kada je bilo 2:0, a tada je na terenu bio sadašnji trener tima iz Londona, Mikel Arteta koji je izneo svoja očekivanja pred ovaj meć.

-Ostvarili smo to na Old Trafordu protiv Mančester junajteda, na Stamford Bridžu protiv Čelsija i na drugim mestima gde dugo nismo pobedili. Naš sledeći cilj je da odemo na Enfild i pobedimo. Ako želite da budete na vrhu, morate biti dominantni i nametnuti se na ovakvim mestima. To je ono što moramo da pokušamo da uradimo – istakao je Arteta.

ZVEZDA PROMENILA ODLUKU O PRIPREMAMA: ‘Crveno-beli’ putuju na ‘rajsko ostrvo!’

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter