0
Domaći fudbal
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

ONI SU NEDODIRLJIVI: Zvezdan Terzić otkrio ko sigurno neće napustiti Crvenu zvezdu do leta!

Objavljeno: 21.12.23 u 14:33

Pre svega to se odnosi na Zvezdinu decu

Na današnjoj konferenciji za medije, generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, obelodanio je niz ključnih informacija vezanih za trenutnu situaciju u klubu. Najpre, Terzić je potvrdio sporazumni raskid ugovora sa sada već bivšim trenerom, Barakom Baharom, naglašavajući da će Izraelac nastaviti primati platu od kluba sve dok ne pronađe novu fudbalsku sredinu.

Ujedno, Zvezdan Terzić je otkrio da su u završnim pregovorima sa novim trenerom, a kako stvari stoje, najverovatnije će to biti Vladan Milojević. Promocija novog stratega planirana je za petak u 13 časova.

Da li Vladan Milojević može da ponovi uspeh sa Zvezdom?
Loading ... Loading ...

Osim trenerskih promena, Terzić je dotakao i igrački kadar, najavljujući potencijalne odlaske i dolaske. Neki od igrača poput Jovana Mijatovića, Koste Nedeljkovića i Aleksandra Dragovića ostaju u klubu do leta, dok će se o statusu ostalih odlučiti u dogovoru sa novim trenerom.

Terzić je takođe istakao da će Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde, zavisiti od odluke Vladana Milojevića, dok su mnogi igrači privukli pažnju raznih klubova. Naser Điga ima ozbiljne ponude francuskih prvoligaša, a interesovanje postoji i za Glazera, Bukarija, Olajinku, Stamenića, Krasoa i Ivanića.

Što se tiče Šerifa Endiajea, i pored razočaravajuće sezone, ostaje u klubu s obzirom na FIFA pravila koja mu ne dozvoljavaju da igra za treći klub u sezoni. Terzić je naglasio da će novi trener proceniti njegov tretman u narednim mesecima.

Zvezdaška javnost je surova i ne da vreme. Mnogi se igrači nisu dokazali u Zvezdi, pa su pokazali da su ozbiljni igrači. Kod nas posle 10 dana očekuju da bude Mesi. Došao je kao izrazita želja Baraka Bahara, kojeg ste vi veličali. Ja sam spuštao loptu. Želeo je klasičnu devetku, isključivo njega. Vreme će pokazati da li je pogrešio. Greške su sastavni deo ovog posla. U matematici je dva i dva četiri, ovde mnogo stvari utiče. Videćemo… Šerif Endiaj ima ugovor, ostaje sigurno. Po FIFA pravilima ne može da nastupa za treći klub u sezoni. Videćemo kakav će tretman imati kod novog trenera. Čekaju nas teške pripreme, a trener će moći da se uveri u kvalitete. Ja iskreno mislim da Crvena zvezda ima veliki igrački kadar, verovatno veći nego što je potrebno. Videćemo da se rasteretimo. Bilo je mnogo nezadovoljnih igrača u svlačionici, koji su očekivali da će igrati. Nadam se da ćemo u januaru rasteretiti kadar – zaključio je Terzić.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
10
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter