0
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEPUNA ČETIRI MESECA DONELA PORAZA KAO VIŠE OD ŠEST GODINA: Evo koliko je trebalo vremena da Zvezda izjednači broj proaza iz šest sezona!

Objavljeno: 21.12.23 u 11:06

Neverovatan podatak.

U proteklih šest godina, izuzev jedne, Crvena zvezda nije dozvolila nikome da se umeša u borbu za titulu, a najviše zbog toga što su porazi kluba sa Marakane u regularnom delu sezone su bili izuzetno i nestvarno retki.

Naime, od kraja avgusta, do jučerašnjeg derbija, crveno-beli su tri utakmice, a isto toliko su izgubili, ne računajući plej-of, isto toliko mečeva su izgubili u periodu od 01.10.2017. do 26.08.2023.

 

Naime, dva poraza su pala za vreme Vladana Milojevića, jer su crveno-beli poraženi u kruševcu rezultatom 1:0, golom u dubokoj nadoknadi, upravo oktobra meseca, dok su dve godine kasnije poraženi od Partizana u Humskoj rezultatom 2:0.

Jedini poraz Dejan Stanković van plej-ofa doživeo je u Surdulici, kada su crveno-beli poraženi 2:1, a Miloš Milojević nije uopše doživeo poraz na klupi Zvezde u domaćim takmičenjima.

 

Bahar i pomoćnici su bili prilično vredni kada je obaranje negativnih rekorda u pitanju, pa su tako još i osvojili najmanje bodova u grupnoj fazi LŠ u Zvezdinoj istoriji, i jedini put da Zvezda u eliti nije zabeležila trijumf u ovom formatu.

  

 

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter