0
Evroliga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVO KAKO SADA IZGLEDA TABELA EVROLIGE: Partizan ostao na istom mestu, Zvezda napredovala

Objavljeno: 21.12.23 u 23:22

Košarkaši Crvene zevzde u 17. kolu Evrolige gostuju Panatinaikosu, dok Partizan dočekuje Virtus iz Bolonje.

Košarkaši Crvene zvezde ove večeri su slavili nad ekipom Makabija iz Tel Aviva rezultatom 98:92, dok je ekipa Partizana doživela debakl u madridu od Reala koji ih je savladao rezultatom 91:75.

Crveno-beli posle pobede nad Makabijem imaju skor od 6-10 i sada se nalaze na 15. mestu na tabeli, čime su preskočili Žalgiris koji tek treba da igra sa Barselonom. 

U slučaju da milanska Olimpija pretrpi poraz, ekipa Crvene zvezde bi zbog bolje koš razlike mogla da „skoči“ za još jedno mesto na tabeli.

Partizan je uprkos porazu od Reala ostao na četvrtoj poziciji sa skorom od 9-7 (isti imaju i Valensija i Makabi Tel Aviv).

Problem za crno-bele bi mogao da nastane sutra pošto bi isti skor mogli da naprave Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Baskonija.

Košarkaši Crvene zevzde u 17. kolu Evrolige gostuju Panatinaikosu, dok Partizan dočekuje Virtus iz Bolonje.

Standings provided by Sofascore

 

7
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter