0
Evroliga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ PRED DUEL SA ‘KRALJEVSKIM KLUBOM’: ‘Očekuje nas zahtevna utakmica – Real je na roster dodao fantastičnog Kampaca!’

Objavljeno: 20.12.23 u 23:59

Partizan igra u zaista fenomenalnoj formi.

U 16. kolu Evrolige, crno-beli će se u prestonici Španije sastati sa liderom na tabeli i braniocem šampionske titule, ekipom Real Madrida. Utakmica je na programu 21.12. od 20:45.

Nakon pobede u Valensiji, Parni valjak je danas stigao u Madrid, gde je obavljen večernji trening u sportskom kompleksu „Siudad Real Madrid“. Pred sutrašnji meč koji počinje u 20:45, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio:

„Pričati o tome kakav Real ima kvalitet, svima dobro je poznato. U odnosu na roster koji su imali prošle godine dodali su fantastičnog plejmejkera Kampaca, koji je pokretačka snaga ovog tima, uz sav kvalitet tima koji su imali. Rezultati najbolje govore na koji i na kakav način igraju u Evroligi i ACB. Očekuje nas zahtevna utakmica. Treba da zaboravimo utakmicu sa Valensijom potpuno i izađemo pred Real Madrid, da damo sve od sebe i energetski budemo na nivou kao protiv Valensije defanzivno, napadački da igramo bolje i što je jako bitno – da pogađamo otvorene šuteve. Probaćemo i probali smo da neke stvari postavimo, da neke ispravimo. Neke stvari koje su jako bitne za utakmicu sa Realom“ – istakao je Obradović.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter