2
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho (L) celebrates after scoring a goal with Mateja Stjepanovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Partizan (JNA) on December 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KLINCU MESTO STARTERA, A NI DVA SATA ODIGRANOG FUDBALA: Duljaj se kocka sa sredinom, može da dobije džekpot!

Objavljeno: 20.12.23 u 11:22

Zanimljivo ime će se naći na terenu od samog starta.

Večiti derbi je na programu u sredu od 18.00 časova, a Partizan na svom stadionu dočekuje aktuelnog prvaka i vodeći tim zemlje, Crvenu zvezdu u  meču koji odlučuje jesenjeg prvaka.

Sudeći po najavljenim sastavima, obe ekipe će biti prilično defanzivne, a iznenađenje u crno-belom dresu može biti Mateja Stjepanović, momak sa svega 113 minuta u prvenstvu ove sezone.

Ipak, ove utakmice talentovane klince pretvaraju u igrače, a da li će Duljajeva kocka doneti džekpot nekadašnjem fudbaleru Šahtjora, ili će ipak Zvezdina sredina pojesti dete Partizana, ostaje da vidimo od 18 časova, ali ukoliko pokaže deo potencijala, ne sumnjamo da će Mateja imati sjajan meč u Humskoj.

Partizan: Jovanović, Stojković, Ilić, Marković, Antić, Stjepanović, Belić, Natho, Sverina, Zahid, Saldanja.

Zvezda: Glazer, Nedeljković, Điga, Dragović, Rodić, Mijailović, Stamenić, Hvang, Bukari, Katai, Mijatović.

0
0
2 Komentara
  1. Auuuu boze ala smo tanki razbice nas Zvezda kao staru kantu realno reci bolji su za klasu. Nasa sansa je samo ako udju prepotentno u mec pa ih.izvatamo na kontru. Sta je tu je bice veliko spremanje i pakovanje kofera

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter