3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJE KIPTE OD BESA: Prvo su oterali igrače u tunel, da bi im potom poslali jasnu poruku! (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.23 u 21:07

Da li Vladan Milojević može da ponovi uspeh sa Zvezdom?
Loading ... Loading ...

Potpuno su revoltirani.

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju u Humskoj, a radost domaćim navijačima doneli su Mateuš Saldanja i Bibars Natho svojim pogocima. To znači da su crno-beli postali jesenji prvaci.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Mozzart Sport (@mozzartsport)

 

Navijači Zvezde bili su kivni na svoje miljenike, koji su zaista pružili lošu partiju večeras. Po nekom nepisanom pravilu nakon svake utakmice igrači idu da pozdrave navijače, što su Delije ovog puta sprečile.

Tribina sa Zvezdinim navijačima složno je skandirala svojim igračima da odu u tunel, te da potom i skinu dresove, nakon poraza u večitom derbiju.

38
5
3 Komentara
  1. Cestitam svome Partizanu na pobedi mada Zvezda je bila bolja na momente nasi stanu i neznaju gde su ispravni i regularni nasi golovi ispravni ofsajdi ispravan penal za nas sudjenje perfektno imali smo srece da smo pogadjali . Gledajuci utakmicu ponekada pomislim da je ovo sve velika namestaljka klubova mi gubimo na nasemu stadionu Zvezda parira Evropskim klubovima a ovako igra neefikasno protiv nas. Bilo kako bilo derbi smo dobili

    0
    0
    Odgovori
  2. Mozda je zvezda skupila dobre igrace koje je dala u ruke cobanu koji nije o fudbalu znao nista.Kako Terzić i Mrkela objasnjavaju svoj uspjeh dovodenja čovjeka koji ni za po godine nije uspio stvorit kostur ekipe i otjerao je neke igrace koji sad fale kao Azarova npr.Bilo bi fer da i oni odu.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter