2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport.rs

BAHAR MOLIO ZA OPROŠTAJ, PA POSTAO BIVŠI: Zvezda se konačno zahvalila Izraelcu, provereno ime novi stareg crveno-belih!

Objavljeno: 20.12.23 u 20:55

 

Vladan Milojević je novi trener Crvene zvezde

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju u Humskoj, a radost domaćim navijačima doneli su Mateuš Saldanja i Bibars Natho svojim pogocima. To znači da su crno-beli postali jesenji prvaci.

Trener Zvezde, Barak Bahar nikako nije mogao da bude srećan ishodom ove utakmice, a nečemo ga više gledati na klupi crveno-belih kada krene prolećni deo sezone.

Tek je završena utakmica i nakon toga ćemo napraviti analizu i odlučiti o budućnosti – rekao je Bahar za Arenu Sport.

Kako Kurir saznaje, Vladan Milojević je novi trener Crvene zvezde.

Pao je dogovor između kluba i nekadašnjeg trenera, ostaje samo da se dogovore uslovi, a to bi trebalo da bude utanačeno narednih dana.

Sa Barakom Baharom je biti raskinut ugovor, uprava kluba i stručnjak iz Izraela će se sporazumno rastati.

Vladan Milojević je dosta uspešno predvodio crveno-bele od 2017. do 2019. godine.

Igrao je dva puta Ligu šampiona, u prvom mandatu je osvojio četiri boda, pobedio Liverpul sa 2:0 i odigrao nerešeno sa Napolijem 0:0.

Naredne godine je osvojio tri boda pobedom nad Olimpijakosom.

125
25
2 Komentara
  1. Prije utakmice kad sam vidio sastav odmah sam rekao ovaj nema pojma sta radi i nisam se nadao nicem dobrom osim da ode i snovi su mi se ispunili ali konji neosedlani dovedose jos goru soluciju od Bahara ,Vladana Mil9jeviča čovjeka koji je unistio prepoznatljiv stil Zvezdine igre zarad lične karijere i da je ista vredio otisao bi dalje Kipra.Od Milojevića ocekujem antifudbal podređen rezultatu kakav je forsirao i u prvom mandatu.Konji neosedlani bilo bi bolje da su palicu dali Milijasu i da su stvorili svog strucnjaka.

    9
    3
    Odgovori
  2. Milojević nije trener za Zvezdu njegovo vreme je prošlo , Zvezdi treba autoritet koji će znati posložiti ove skupe igrače

    8
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter