2
Domaći fudbal

Ranko Popović (FOTO: FK Vojvodina)

POPOVIĆ NAPUŠTA VOJVODINU: Poznata i naredna destinacija!

Objavljeno: 18.12.23 u 16:35

Nova promena na klupi Superligaša.

Šokantna vest dolazi iz Novog Sada pošto Ranko Popović više nije trener Vojvodine, a kako prenosi Mozzartsport zadnji meć će mu biti protiv Voždovca u ćetvrtak. Naime, strateg ‘Stare dame’ seli se u Japan, a radi se o izuzetno unosnoj ponubi iz zemlje izlazećeg sunca. 

Vojvodina je sezonu započela Radoslavom Batakom koji je dobio otkaz nakon lošeg starta takmičarske godine, a dolaskom  Popovića, Novosađani su beležili značajne rezultate. Na klup tima sa severa Srbije zabeležio je 10 trijumfa i po 4 nerešena i izgubljena ishoda. 

NOVAK NASTAVLJA DA RUŠI REKORD: Ovu brojku možda niko nikada neće dostići

0
7
2 Komentara
  1. Sada je na upravi da se pokaže; makar upola onako,kako su se igrači pokazali ove jeseni. Popović,kao pametan čovek,ne želi da se zadržava u blatu srpskog fudbala,ali nećemo ga pamtiti po dobru. Treba dovesti još boljeg trenera. Jokanović je slobodan. Neka se uprava pokaže sada !!

    0
    0
    Odgovori
    • Neće Jokan doći. Dao je preporuku za bivšeg saradnika, ali taj je u Kini i pod ugovorom. Vrte se razne opcije, trener će biti najverovatnije neki sa ovih naših prostora.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter