0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

HUMSKA JE ZA ZVEZDU NEOSVOJIVA TVRĐAVA: ‘Crveno-belima’ ne ide ovaj podatak u prilog! (FOTO)

Objavljeno: 18.12.23 u 19:50

Da li tim iz Ljutice Bogdana može da prekine ovu negativnu tradiciju?

U sredu, 20. decembra za celu Srbije biće praznik fudbala i tada sve staje da bi se pratilo ono što svi željno iščekuju, a to je ‘večiti derbi’. Na stadionu u Humskoj od 18 časova, snage će odmeriti fudbaleri Partizana Crvene zvezde u okviru devetog kola  Mozzart Bet Superlige Srbije.

Veliki je pritisak se stvara uoči ovog veoma posebnog duela, pogotovu što su ‘crveno-beli’ dosta potrošili ovog leta na dovođenju igrača i izraelskog stručnjaka Baraka Bahara, a očekivanih rezultata nigde nema. Sa druge strane ‘crno-beli’ su iznenadili sve, pošto im niko davao bilo kakve šanse za top tri, a ne prvu pozciiju na kojoj su bili većinu jesenjeg dela prvenstva. 

Posebna draž je i to što bi pobednik bio prvak prvog dela Superlige i pauzu bi dočekao mirnije glave. Ono što se uvek gleda jesu naravno statistika i tradicija, koja je tu da bi se rušila. Pošto je igra u Humskoj, postoji jedan podatak koji ne ide u prilog Zvezde.  Naime, akutelni šampion države je zadnji put na stadionu Partizana postigao dva pogotka 27. februara 2016. godine. 

Tada su ‘crveno-beli’ slavili rezultatom 2:1 nakon preokreta golovima Ibanjeza Viere, a od tada je prošlo skoro osam godina, što je zapanjujući rezultat. U sredu imaju priliku da ovaj negativan podatak sruše i konačno proradi golegrtetska artiljrija u gostima kod ‘večitog rivala’. 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter