0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN/YouTube

DOŠAO JE I TAJ DAN: Stef Kari prekinuo strašan niz koji je trajao 268 utakmica! (VIDEO)

Objavljeno: 18.12.23 u 09:12

Jedan od najboljih šutera u istoriji NBA lige, Stef Kari iz Golden Stejt Voriorsa, okončao je impresivan niz od 268 uzastopnih utakmica sa postignutom trojkom u regularnom delu sezone. Kari nije uspeo da zatrese mrežicu za tri poena u pobedi Voriorsa nad Portland Trejlblejzersima rezultatom 118:114.
 

Poslednji put kada Kari nije postigao trojku u regularnom delu sezone bio je 8. novembra 2018. godine, protiv Milvokija. Ovaj izuzetan šuterski niz sada je završen, ali ostaje jedan od najimpresivnijih u istoriji NBA-a.

Iako nije imao svoj tipičan šuterski učinak, Kari je doprineo pobedi svog tima sa sedam poena i osam asistencija. Ključnu ulogu u trijumfu imao je Klej Tompson sa 28 poena, dok je Vigins sa klupe dodao još 25 poena.

Iako je Kari sada prekinuo svoj niz, njegovo prisustvo i dalje čini Golden Stejt konkurentnim, a košarkaški svet ostaje u iščekivanju novih podviga ovog neospornog šuterskog majstora.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter