0
AdmiralBet ABA Liga

Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS ZADOVOLJAN NAKON UTAKMICE: Evo šta je imao da kaže Grk!

Objavljeno: 17.12.23 u 19:53

Dobar meč gledali smo u Podgorici!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Podgorici Studentskom Centru u okviru 12. kola AdmiralBet ABA lige. Duel je počeo od 17 časova, a u ‘Morači’ oba tima su pokazala odličnu igru i gledamo smo odličan meč, a slavila je ekipa Crvene zvezde rezultatom 74:89.

Nakon meča, Joanis Sferopulos, bio je zadovoljan.

„Igrali smo protiv jako dobrog tima. Ekipe koja je ovde posebno dobra, teško je igrati ovde sa njima. Dobro su organizovani na terenu, hoću da čestitam igračima na koncentraciji i naporu koji su uložili. U poslednjoj četvrtini smo pokazali kvalitet, igrali pametno. Načinom na koji smo igrali na kraju smo zaslužili da pobedimo“rekao je Sferopulos posle meča.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter