0
Fudbal
Pep Gvardiola

Pep Gvardiola (FOTO: Twitter/Manchester City

GVARDIOLA JASAN: ‘Nije ovo loša sreća, ovo smo zalužili!’

Objavljeno: 17.12.23 u 14:10

‘Bili smo odlični, ali opet nismo umeli da pobedimo.’

Fudbaleri Mančester sitija su juče remizirali sa Kristal Palasom 2:2 i posle vođstva od 2:0. ‘Građani’ su rezultatskoj krizi jer su poslednjij mesec dana četiri puta imali nerešeni ishod, tri pobede i jednu izgubljenu utakmicu u svim takmičenjima. Defanziva prvaka Evrope ne funkcioniše kako treba, a Pep Gvardiola je istakao da su ovo zaslužili.

-Nije ovo loša sreća, ovo smo zalužili. Dali smo im dva boda ali ako im date penal, onda si ovo zaslužio – naveo je.

Rekao je da i pored odlične igre nisu uspeli da pobede.

-Kao i protiv Totenhema i Liverpula bili smo odlični, ali opet nismo umeli da pobedimo. Videli ste koliko smo šansi kreirali naspram šansi našeg protivnika. Tako igramo šitave sezone ali jednostavno ne umemo da „zatvorimo“ utakmicu. Igrali smo tako da nam oni nisu zapretili maltene do gola koji su postigli – u prvom poluvremenu jedinu šansu imali su kada su se dvojica od naše četvorice igrača okliznuli. Tako da, ekipa igra zaista dobro, ali na kraju, ako daš protivniku penal – kao i penal protiv Čelsija – nismo zaslužili da pobedimo – jasan je Gvardiola.

SAN SIRO SVEDOK ISTORIJE: Mladi biser Srbije postigao gol za Milan! (VIDEO)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter