0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDINA DECA DONELA NOVU POBEDU I PRVO MESTO PRED DERBI: Crveno-beli na pogon Mijatovića do tri boda! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.23 u 17:51

Sve bolje izgleda Crvena zvezda.

Crvena zvezda danas od 16.00 časova gostuje na krajnjem severu Srbije, Spartaku u Subotici, gde bi pobedom obezbedila prvo mesto uoči 171. večitog derbija.

Rezultat nakon poslednjeg zvižuduka arbitra jeste bio 1:4  za crveno-bele.

Najbolju priliku u uvodnom delu utakmice imao je Šerif Endiaj, koji se sjajno izborio za poziciju, ali je jako zahtevan šut glavom zaustavila prečka, potom se ritam utakmice usporio.

Ipak, blizu pola sata igre trebalo je da se probije odbrana Spartaka, a u režiji Jovana Mijatovića i Koste Nedeljkovića, Zvezdine dece, došlo je do pogotka koji je postavio crveno-bele u vodeći položaj.

 

Deset minuta pre kraja prog dela, prva ozbiljna šansa za domaće je bila preko Ognjena Mudrinskog, ali je dovoljno blizu da zasmeta nekadašnjem napadaču crveno-belih.

Do kraja prvog dela nije bilo većih uzbuđenja.

Na početku nastavka, Katai je promašio veliku šansu gde je iz blizine pogodio golmana, ali je par minuta kasnije ponovo glavom Sale Katai došao do pogotka, iz jako teške pozicije u 53. minutu, ali su crveno-beli primili gol preko Todoroskog nakon svega dva mintua.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter