1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

TITULA POLAKO „BEŽI“ IZ HUMSKE: Još jedan Radnički uzeo bodove Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.23 u 20:28

Crvena zvezda ima dva boda više od Crno-belih

Partizan  je na svom stadionu remizirao sa ekipom Radničkog iz Kragujevca 3:3(2:2).

Crno beli su imali  želju da se vrati na pobedinčki kolosek nakon poraza u Ništu, ali bezuspešno.

Duljaj je izveo najjači mogući sastav u ovom momentu, dok standardnih 11 gledali i na strani gostiju.

PARTIZAN (4-2-3-1): Jovanović – Stojković, Marković, Saničanin, Antić – Stjepanović, Natho – Kalulu, Zahid, Menig – Saldanja.

RADNIČKI 1923 (4-2-3-1): Leković – Adžić, Izečukvu, Mitrović, Pecelj – Gluščević, Ristić – Čolović, Viždi, Bevis – Činedu.

Poveli su gosti posle svega pet minuta igre, kada je Matija Gluščević bio precizan, a u ofsajdu je bio Činedu, koji je deluje bežao od lopte, dok je golman crno-belih tražio ofsajd položaj. 

Kako je sve izgledalo pogledajte sami.

 

Ipak, upravo je Činedu nakon 15 minuta igre duplirao prednost, jer je pobegao Markoviću i pogodio mrežu Jovanovića. 

 

Već nakon pola sata Kvinsi Menig je izašao iz igre, što je vrlo verovatno najbrža neiznuđena izmena Igora Duljaja ove sezone, što je urodilo plodom, jer su crno-beli nakon sjajne akcije uspeli da dođu do gola preko Saldanje, da bi potom Natho iz prekida poravnao rezultat.

 

Drugo poluvreme je dostasta sporije krenulo, nije viđena niti jedna ozbiljnija situacija, prvih 20-ak minuta. da bi u 74. minutu Vidakov doveo goste iz Kragujevca da novog vođstva, 3:2 za Radnički.

Crno-beli su bledo izgledali, napadali su, imali loptu u nogama, ali ništa konkretnio nisu mogli da urade, pa je tako najozbiljnija šansa bila pokušaj simuliranja penala mladog Trifunovića, ali bezuspešno, rezultat si i dalje nije menjao.  Da bi na kraju Belić pravo niotkuda u 87. minutu pogodio za 3:3.

Radnički je čak imao piliku da dođe do gola, napadač Radničkom je bio sam u prostora, ali Jovanović je to odlično uoči i pomogao Partizanu da uzme barem bod na ovom meču.

Partizan je sada definitno drugi pred večiti derbi sa 44 osvojena boda, dok je Radnički 11. sa 20 osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore
0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter