0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai i Bibras Natho (FOTO: Starsport)

VAŽNE VESTI ZA GROBARE I DELIJE: Partizan objavio cene karata za večiti derbi sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 15.12.23 u 19:34

Videćemo kakva će biti poseta

Jesenji deo Mozzart Bet Superlige zaključiće se spektakularnim večitim derbijem između Partizana i Crvene zvezde, zakazanim za 20. decembar u 18 časova na stadionu Humskoj 1. Uvertira za ovu uzbudljivu fudbalsku poslasticu su određene cene ulaznica, koje će navijači moći da kupe određenim danima i na određenim mestima.

Cene ulaznica su kako sledi:

Jug i Sever: 800 dinara
Istok Bočno: 1.200 dinara
Istok Centar: 1.500 dinara
Zapad Bočno: 1.500 dinara
Zapad Centar: 1.800 dinara
Lože Istok: 5.000 dinara
Lože Zapad: 10.000 dinara

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana startuje online od subote, 16. decembra 2023. od 10 časova, putem sajta www.ticketline.rs. Navijači takođe mogu direktno kupiti ulaznice od ponedeljka, 18. decembra, na prodajnim mestima, uključujući Ticketline Shop na Novom Beogradu i blagajne stadiona FK Partizan.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Crvene zvezde počinje takođe u ponedeljak, isključivo na blagajnama stadiona Rajko Mitić, i traje od ponedeljka do utorka u vremenskom intervalu od 10 do 18 časova.

Veče derbi uzbuđenja donosi ne samo fudbalski duel već i priliku za strastvene navijače da podrže svoje omiljene timove na ovom nezaboravnom okršaju.

0
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter