0
Evroliga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN IZLAGANJEM SVOG TIMA: ‘Svaka čast mojim igračima!’

Objavljeno: 14.12.23 u 22:20

‘Jasno je bilo da moramo da zadržimo koncentraciju.’

Košarkaši Partizana gostovali su ekipi Žalgirisa u Kaunasu od 19 časova u okviru 14. kola Evrolige. ‘Crno-beli’ slavili su rezultatom 93:85 i nastavili pobednički niz i odličnu formu. Trener srpskog tima, Željko Obradović je nakon meča rekao da su pred ovaj duel imali dosta problema. ali da je medicinski tim odradio dobar posao.

-Došli smo ovde sa dosta problema, u Beogradu na poslednjem treningu smo imali devet igrača. Žalgiris se takođe spremao sa dosta problema, naš medicinski tim je vredno radio i pomogli su timu da dođe do važne pobede. Kao i Žalgiris smo bili bez tri igrača, ali ovo je Evroliga, dešava se to tokom sezone i nikome nije lako. Verujem da smo igrali dobro, pobedili smo tim koji igraju odličnu košarku, zaista poštujem kako oni igraju, jer trener zahteva jasne ideje u napadu i odbrani – jasan je Žoc.

Potom se osvrnuo na samu utakmicu.

-Jasno je bilo da moramo da zadržimo koncentraciju, da će Žalgiris zaigrati agresivnije i prišli su na šest razlike, ali dobro smo reagovali, napravili 8:0 i diktirali tempo. Svaka čast mojim igračima, ovde je uvek lepa atmosfera, verujem da igrači uživaju u tome i naravno svaka čast Žalgirisu – istakao je Željko.

Pohvalio je Pantera Doužera.

-Imate pravo, u drugom poluvremenu sam im rekao da moraju malo da odmore, rekao sam Kevinu da u četvrtoj četvrtini posle dva minuta moram da ga odmorim. Njih napor je bio neverovatan, odigrali su perfektne utakmice. Govorimo o dva momka sa neverovatnim karakterom i dali su sve od sebe danas – naveo je Obradović.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter