1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

KAKO JE CRVENA ZVEZDA POSTALA SVETSKI REKORDER: Ni jedan stadion nikada kao sada Marakana! (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.23 u 08:38

Istorija je juče ispisana.

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su još jednu pobedu u srpskom prvenstvu, savladavši ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 3:1.

Ovo je ujedno bio rekordni 122. vezani meč na svom terenu u domaćem prvenstvu koji crveno-beli nisu doživeli poraz, čime je oboren rekord stariji od pola veka koji je držao 
Real Madrid.
 

Šampioni Srbije su brzo stekli prednost, pošto je Varjačić igrao rukom u kaznenom prostoru, što je dovelo do dosuđenog penala. Aleksandar Katai bio je precizan u 8. minutu.

Međutim, Mladost je brzo odgovorila, a Sremčević je već u narednom napadu postigao gol, izjednačivši rezultat. Lučanci su uspeli da se odbrane do kraja poluvremena.

U drugom poluvremenu, mladi fudbaler Crvene zvezde, Jovan Mijatović, bio je ključan igrač. Postigao je gol u 68. minutu sa oko 16 metara udaljenosti. Na kraju meča, Mijatović je asistirao, a prvi gol u dresu Crvene zvezde postigao je In-Beom Hvang.

Kako je sve izgledalo, pogledajte sami.

 

4
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter