6
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDAN TERZIĆ ODGOVORIO KRITIČARIMA: „Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a sad smo prestigli jedan Real Madrid!“

Objavljeno: 09.12.23 u 20:34

Uopšte nije hteo da krije zadovoljstvo

U impresivnom dostignuću, FK Crvena zvezda oborio je svetski rekord sa 122 utakmice bez poraza na domaćem terenu, prestigavši Real Madrid koji je držao prethodni rekord od 121 meča. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, izrazio je ponos zbog ovog izvanrednog postignuća.

Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju izgradila kult Marakane i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svesni smo koliko je zvezdašima važna Marakana, i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Superligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima„, izjavio je Terzić.

On je istakao ključeve uspeha, naglašavajući kontinuitet dobrog rada, istrajnost i spremnost da se donose teške odluke. Terzić je dodao da su mnogi godinama pokušavali da obore Crvenu zvezdu, ali da klub ne samo da odoleva pritiscima već i postavlja nove svetske rekorde.

Crvena zvezda nastavlja da bude sinonim za uspeh na domaćem terenu, a Terzić je naglasio da je ključna ambicija kluba da sutra bude bolji nego danas. Ovo postignuće samo potvrđuje neosvojivu dominaciju Crvene zvezde u domaćem fudbalskom okruženju.

15
58
6 Komentara
  1. Pozivam sve časne grobare da ovima omoguće još bolje uslove, za našu decu,,,,i bele pčele,,,Ogolili su nas do koske,,,,

    1
    0
    Odgovori
  2. Ovaj covek je besraman bez ostatka. Taj „svetski rekord“ koji ga je izmamio u javnost danas, do sada je par meseci bio u rupi, je vise dokaz sramote koju Crvena zvezda radi srpskom fudbalu nego li nesto sto zasluzuje poseban komentar.

    7
    0
    Odgovori
  3. Budalo jedna drogirana! Koliko bodova imaš u ligi šampiona? Treba da dodju šeici i ovde i kupe nase klubove. A ne ovako stotine lopova i kriminalaca.

    13
    1
    Odgovori
      • Svi srpski klubovi u ovoj kampanji evropskoj imaju 28poraza, dva remija i jednu pobedu! Tu jednu jedinu pobedu, kakvu god, osvojio je… Partizan! Ovo svakako treba sacuvati kao istorijski podatak.
        A ovaj Tersman sto lupeta, to je samo znak njihove frustracije zbog groznih neuspeha i promasaja. Iskreno govoreci, ta nepobedivost je ukupan skup sudijskih marifetluka, sveopste histerije i pomoci Cetnikusi,sto se godinama naakumuliralo do krajnjeg bescasca. Bolje im je da se time ne hvale jer je to najsramniji „njihv rekord“ koji koriste da se operu za sve ,a brojne, promasaje!

        1
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter