0
Fudbal

FOTO: Starsport

MATIĆ GOVORIO O REPREZENTACIJI SRBIJE: Dotakao se i svog oproštaja od ‘Orlova!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.23 u 11:10

‘Da je to bilo sve kako treba, možda bih još i igrao.’

Nekadašnji reprezentaviac Srbije, Nemanja Matić je u intervjuu za ‘YU Planet’ pričao o raznim temama gde se između ostalog dotakao i nacionalnog tima. Fudbaler Rena nije imao oproštaj od ‘Orlova’, a istakao je da mu nije žao i da je uradio pravu stvar za svoju karijeru.

-Nisam ga ni imao. I nije mi žao. Da je to bilo sve kako treba, možda bih još i igrao i bio deo reprezentacije. Ali mislim da sam uradio pravu stvar za karijeru. Nervirao sam se oko nefudbalskih stvari. Igrali smo sa Škotskom za prolaz na EP. To su nijanse. Nije to bitno na kraju krajeva. Bitno je sve ostalo okolo. Nije mi žao što sam napustio reprezentaciju jer nisam ništa izgubio. Dao sam sve od sebe – poručio je.

Potom se dotakao svog boravka na Ostrvu.

-Kad sam došao u Čelsi napravili su neki poseban program da malo nabacim mišićnu masu. Bane je bio najjači igrač Premijer lige, a nikad u teretanu išao nije. Jednom je ušao u nju da nađe mene i odmah izašao. A niko mu ništa nije mogao fizički. Ne verujem ni da su Deki ili Vidić radili teretanu. Više je stvar mentaliteta. Da na vreme i svom snagom uđeš u duel, da se ne štediš – govorio je bivši igrač Čelsija Mančester junajteda.

Dodao je da nije važno ko je jači, već ko je pametniji.

-Na tom polju bi mlađe generacije mogle da napreduju. Duel nije samo snaga, već više znanje. Kao današnji boks. To je danas više taktika nego snaga. Nije ko je jači, nego ko je pametniji. Naravno, treba ti sve ali pobeđuješ ako si pametniji. Tako sam i ja retko radio teretanu – istakao je Matić.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter