1
Ostali sportovi

FOTO: RSS

SRBIJA I DRUGI PUT NEUSPEŠNA NA SVETSKOM PRVENSTVU: Rumunija bez najbolje rukometašice sveta ipak preveliki zalogaj za naše devojke

Objavljeno: 03.12.23 u 20:14

Naše reprerezentativke sada moraju da pobede Čile, kako bi osigurale drugu fazu Svetskog prventsva

Ženska rukometna reprezentacija Srbije doživela je poraz od Rumunije u drugom kolu Svetskog prvenstva sa rezultatom 28:37.

Iako su mnogi navijači očekivali iznenađenje nakon hrabre igre protiv Danske, iskusna ekipa Rumunije dominirala je tokom većeg dela meča.

Izostanak dvostruke dobitnice priznanja za najbolju rukometašicu sveta, Kristine Neagu, nije sprečio Rumuniju da pokaže svoje iskustvo i taktičku nadmoć. Rumunski tim je brzo stekao prednost, a igre Bukešije, Serafikeanu i Pintee bile su ključne u održavanju dominacije.

Iako su se rukometašice Srbije trudile da se vrate u igru tokom drugog poluvremena, dva istovremena isključenja otvorila su prostor za kontrate rumunskog tima, ograničavajući tako šanse Srbije za preokret.

Sada se reprezentacija Srbije suočava s ključnim mečem protiv Čilea, a pobeda u tom susretu biće ključna za prolazak u drugu fazu Svetskog prvenstva.

0
0
1 Komentara
  1. Pitao bih selektora gde mu je Jovana Vasiljković na golu?
    Vaskrsao je penzionerku i dobio šta je i zaslužio.Njoj svaka čast na svemu do sada…
    Umesto da da šansu našem najboljem golmanu trenutno.
    Bruka i sramota.
    Nemamo stručnjaka u srbiji nego moramo plaćati strance.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter