0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BARAK BAHAR POZIVA DELIJE U KRUŠEVAC: „Očekujem veliku podršku navijača“ (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.23 u 17:13

„Siguran sam da će doći i napraviti dobru atmosferu“

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Barak Bahar, izneo je očekivanja pred nadolazeću utakmicu 17. kola Superlige Srbije, gde će njegov tim gostovati Napretku u Kruševcu sutra od 15 časova.

Nije lako u kontinuitetu igrati u gostima, pogotovo na terenima koji nisu u dobrom stanju, ali smo spremni, jer znamo koliko je utakmica protiv Napretka važna,“ istakao je Bahar.

Govoreći o nedavnom učešću u Ligi šampiona, Bahar je izrazio razočaranje rezultatima, ali istovremeno je zadovoljan igrom svog tima. Naglasio je da je fokus sada potpuno usmeren na prvenstvo.

Izgledali smo dobro u Bernu, kao tim, i svi koji su u igri žele najbolje. Sutra nas očekuje sasvim drugačija utakmica, pa će biti promena u timu. Fokus je u potpunosti na prvenstvu, jer znamo da je to navijačima najvažnije. Moramo da nastavimo s dobrom igrom kako bi i rezultati došli“ dodao je.

Šef stručnog štaba je istakao da je atmosfera u svlačionici odlična i da igrači moraju cijeniti svoje kvalitete.

Očekujem veliku podršku navijača u Kruševcu. Siguran sam da će doći i napraviti dobru atmosferu“ rekao je Bahar, dodajući da sada nije vreme za razgovore o prelaznom roku.

Ne želim da pričam o tome, jer jednostavno nije pravi trenutak. Fokus je na utakmici protiv Napretka,“ zaključio je Bahar.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter