0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

ŠOK ZA KOSTIĆA I VLAHOVIĆA: Juventus planira da smeni Alegrija, već se zna i njegova zamena!

Objavljeno: 27.11.23 u 15:50

Izgleda da Stara dama hoće promene

Italijanski mediji prenose da bi na kraju sezone moglo doći do značajne promene na poziciji trenera u redovima Juventusa. Prema tvrdnjama urednika lista „Corriere dello Sport“, Ivana Zazaronija, trenutni trener Masimilijano Alegri izražava želju da napusti Juventus, otvarajući mogućnost za povratak iskusnog Antonija Kontea.

Kontroverzni Konte, koji je bez posla od aprila ove godine nakon raskida ugovora sa Totenhemom, izrazio je otvorenu nameru o povratku trenerskom poslu, a mediji prenose da bi Juventus bio njegov cilj. Konte je prethodno vodio Juventus tri godine, od 2011. do 2014. godine, tokom kojih je osvojio tri titule šampiona Italije.

Njegov blizak prijatelj, bivši napadač Juventusa, Fabricio Ravaneli, izjavio je da veruje u skori povratak Kontea u svet trenerske klupe. „On je sada uzeo neko vreme da bude sa porodicom. Sigurno će se uskoro vratiti poslu. Ne znam da li će to biti Juventus, ali će se vratiti trenerskom poslu“, izjavio je Ravaneli.

Spekulacije o povratku Kontea dodatno su podgrejane sastankom direktora Juventusa, Fabija Paratićea, i Kontea prošle nedelje u Vinovu, prema izveštajima italijanskih medija.

Očekuje se da će se situacija razvijati u narednim mesecima, a ukoliko Alegri zaista odluči da napusti Juventus, povratak Kontea mogao bi označiti novu eru za torinski klub.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter