0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

EFES IMAO DVOCIFRENU PREDNOST, ALI PARTIZAN SE VRATIO U IGRU: Odbrana mora bolje, napad funkcioniše kako treba! (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.23 u 19:20

Sjajan duel za sada.

Partizan danas od 18.30 gostuje ekipi Anadolu Efesa u okviru 10. kola Evrolige. ‘Crno-beli’ dolaze nakon pobede nad Albom i vidno su motivisani da nastave svoj trijumfalni niz.

Utakmciu su obe ekipe počele dosta korektno.. Bilo je jasno da Efes pokušava da preko dvojca Žižić-Tomson pokušava da izigra odbranu Partizana, koja je dobro parirala. Sa tri trojke u prvom delu prve deonice, Partizan je imao prednost, ali je Efes držao priključak. Nastavile su ekipe da igraju u egalu do kraja prve deonice, pa je rezultat bio 22:22.

 

Gde je Kaminski stao u prvoj, nastavio je u drugoj četvrtini.. Sjajno veče imao je centar ‘crno-belih’, koji je već u ranoj fazi ovog perioda postao dvocifren. Jasno je bilo da Partizan ponovo ima problema u defanzivi, što su igrači Anadolu Efesa koristili. Razigrao se i Šejn Larkin čiji je nastup do samog početka utakmice bio neizvestan.

Na polovini druge deonice Obradović je morao da traži tajm-aut, jer je Efes stigao do prednosti od devet poena. Mučio se Partizan da spusti utakmicu na dva poseda minusa, ali su na dva minuta pre kraja prvog poluvremena uspeli, trojkom Pi Džej Dozira. Nakon prvih 20 minuta, na semaforu je stajalo – 50:45.

 

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter