0
AdmiralBet ABA Liga

Miroslav Raduljica (R) and Danko Brankovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RADULJICA OTVORIO DUŠU: „Kažu da sam se prodao,voleo bih da vidim njih da li bi oni odbili dobru ponudu“

Objavljeno: 21.11.23 u 14:19

Nisu mu se svidele reakcije javnosti

Možda nepravdu, možda nepoverenje, ali svakako nestrpljenje cele zvezdaške javnosti je osetio bivši igrač Crvene zvezde Miroslav Raduljica u svom prvom i jedinom mandatu za ovaj tim.

Nije dobio priliku od strane trenera, a svaki put i kada bi je dobio nije pružao ni približne partije kakve svi pamtimo iz dresa reprezentacije. Ipak, najveću buru je izazvala njegova navijačka „opredeljenost“.

Nikada nisam bio neki Grobar, pa da se priča da sam prodao. Ja nikoga nisam prodao, a voleo bih da vidim njih. Pričam za obe strane, nebitno da li Zvezda ili Partizan. Voleo bih da vidim njih da li bi oni odbili dobru ponudu u karijeri. Ali, mnogo puta ponavljam, super je kada te navijači vole, ali više bih voleo da me poštuju i mislim da me poštuju, bez ozbira što će uvek biti onih koji te vređaju. Na kraju, njihovo mišljenje je za mene neibtno – izjavio je Raduljica za Meridian Sport.

Raduljica ove sezone igra za Marusi i u proseku beleži 13,6 poena i 3,7 skokova i svojim partijama pokazuje da igrački još uvek može da se računa na njega.

10
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter