0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/YouTube

ZVEZDA SPREMNA DA OBORI SVE REKORDE: Terzić najavio zaradu od transfera oko 70 miliona evra!

Objavljeno: 19.11.23 u 13:20

Ozbiljne planove imaju u Ljutice Bogdana

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, govorio je o planovima kluba u januarskom prelaznom roku tokom jutarnjeg gostovanja na TV Prva. Pored aktuelnih fudbalskih tema, Terzić je otkrio da klub trenutno ima brojne ponude i da se očekuju značajni transferi početkom naredne godine.

Do kraja jeseni imamo još šest prvenstvenih utakmica. Imamo 6 bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala, ali s obzirom na to da imamo tri derbija, nemam uopšte dilemu da je Crvena zvezda najbolji tim i da ćemo na kraju biti šampioni,“ rekao je Terzić.

Terzić je izrazio zadovoljstvo kako Crvena zvezda igra u Ligi šampiona, naglašavajući veliki napredak kluba u odnosu na prethodne sezone.

Mi smo 2018. i 2019. godine primali po 5, 6 komada. Mi smo imali gol razliku 18:0. Hteli smo, investirali smo naš novac, novac Crvene zvezde. Mi to nismo potrošili, mi smo investirali. Mi po prvi put imamo ozbiljnu tržišnu vrednost naših igrača. Mi sada, u januaru, imamo konkretnu ponudu i razgovore od preko 70 miliona evra za naše igrače za koje vlada interesovanje. Mi ćemo sigurno neke prodati,“ izjavio je Terzić.

Terzić je najavio i dolazak pojačanja, navodeći potrebu za novim igračima na određenim pozicijama.

Biće odlazaka. Realno, imamo nagomilanih igrača. U januaru očekujemo ogroman prihod. Sigurno je da ćemo prodavati igrače do granice gde se ne ugrožava osvajanje šampionske titule. Možda dođe neki levi bek, štoper, i to je to,“ zaključio je Terzić, nagoveštavajući dinamičan januarski prelazni rok za Crvenu zvezdu.

9
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter