0
Lifestyle

FOTO: Facebook/ Aleksandar Vučić/ Predsedništvo Republike Srbije

VUČIĆ TVRDI DA NEMA RAZLOGA DA KRITIKUJE FK CRVENU ZVEZDU: Ipak predsednik istakao da u košarci niko u Evropi ne dobija para kao večiti!

Objavljeno: 19.11.23 u 09:36

Otvoreno o sportu govorio je na televiziji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u programu TV Pink, a na televiziji je istakao da nema razloga za kritiku FK Crvena zvezda, dok košarkaški klubovi večitih rivala imaju novca kao ni jedan drugi klub od države u Evropi.

– Ja se nerviram, ja se sekiram, prosto žao mi je… A sad da ih kritikujem? Pa čekajte ljudi, njihov jedan igrač – Simons, vredi više nego cela Zvezda – istakao je Vučić, a onda je govorio o košarci u koju priznaje da država ulaže ogromne pare:

Kako je predsednik otvorio stadion na Lagatoru, pročitajte OVDE.

– Mi u košarci imamo šta da tražimo, ne zato što smo mnogo talentovaniji, nego zato što Zvezda i Partizan imaju više para nego bilo koji drugi tim od države. Ni Olimpijakos, ni Panatenaikos, ni Barselona, ni Real Madrid. Niko nema toliko novca od svoje države. Samo da to ljudi znaju. Od njih imaju pravo da teaže rezultate, a u fudbalu… Daleko smo… Simons je 70, 75 miliona evra, to je više nego Zvezdin tim.

Dodao je i sledeće.

– To je mnogo para, a on nije mnogo ni poznat. Gledate one njihove štopere, oni su brzi ko Usein Bolt. Ne možete da ih obiđete, ne mogu najbolji igrači. Daleko smo mi od njih… Nije za nas Liga šampiona, za nas je ona “liga bez briga”. Liga konferencija, i ponekad da igramo Ligu Evrope. Inače da skinemo kapu i čestitamo. Gde bod izborimo, to je sjajno – jasan je bio predsednik.

5
17
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter